Discoveryland van ooit geweest

In een ver verleden was Discoveryland thematisch precies zo sterk uitgewerkt als de andere landen van Disneyland Park. Die tijd ligt helaas al een tijdje achter ons. Sterker nog, het verval lijkt zich alleen uit te breiden, zeker met alle recente Star Wars toevoegingen. Echter, plaats een camera op de juiste locatie, richt de lens in de juiste richting en je kan nog foto’s maken zoals deze, die de ware pracht en praal van het originele idee achter Discoveryland tentoonstellen: een toekomstbeeld gevormd door ideeën en technologische vooruitzichten uit het verleden. Het maakte van Discoveryland het mooiste Tomorrowland van alle Disney parken.

Deze editie van Behang kwam er op verzoek van één van onze lezers. Heb je zelf een blogfoto gezien die je graag als achtergrond wilt gebruiken, laat het ons dan zeker weten.

Klik op de foto voor een versie in hoge resolutie. Gebruik de rechtermuisfunctie om de afbeelding op te slaan als schermachtergrond.
Klik op de foto voor een versie in hoge resolutie. Gebruik de rechtermuisfunctie om de afbeelding op te slaan als schermachtergrond.

Klik hier voor een afbeelding in iPhone-formaat.


In de rubriek Behang kan je wekelijks terecht voor een frisse, nieuwe achtergrond voor je bureaublad en/of andere schermen.

Laat van je horen!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.