Bijtgraag

In de kelder van Le Château de la Belle au Bois Dormant schuilt één van de grootste – en engste! – verrassingen van Disneyland Parijs. Wie in de kasteelwinkel Merlin l’Enchanteur de trap naar benden neemt, komt oog in oog te staan met een draak, inclusief scherpe klauwen en tanden, bloedrode ogen en een meters lange staart. De kille grot, het druipende en opborrelende water, de schaarse verlichting en het feit dat de draak met een slaapgebrek kamp, maakt het een iedere keer een beklijvende ontmoeting.

okt_11_desktop
Klik op de foto voor een versie in hoge resolutie. Gebruik de rechtermuisfunctie om de afbeelding op te slaan als schermachtergrond.

Klik hier voor een afbeelding in iPhone-formaat.


In de rubriek Behang kan je wekelijks terecht voor een frisse, nieuwe achtergrond voor je bureaublad en/of andere schermen. 

Laat van je horen!

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.